• Minimikulu 1 €
  • Tilinhoitomaksu 0 €
  • Kryptovarojen säilytys 0 €
  • Fiat-talletukset ja -nostot 0 €
Luo tili ja lunasta edut
Kvarn X hinnasto

Matalat kulut ja tiukat spreadit

Kvarnin asiakkaana pääset hyötymään pysyvästi edullisista kaupankäyntikuluista ja läpinäkyvästä hinnoittelusta.

Taso 1

0,4%
Kaupankäynti
kulu

Kaupankäyntivolyymi yli 100 000 euroa edeltävän 180 päivän aikana.

Taso 2

0,6%
Kaupankäynti
kulu

Kaupankäyntivolyymi
10 001-100 000 euroa edeltävän 90 päivän aikana.

Taso 3

0,8%
Kaupankäynti
kulu

Kaupankäyntivolyymi
0-10 000 euroa edeltävän 90 päivän aikana.

Kaupankäyntivolyymiin luetaan mukaan toteutuneet toimeksiannot. Ilman välityspalkkiota tehtäviä mahdollisia kampanjatoimeksiantoja ei lasketa mukaan kaupankäyntivolyymiin. Kryptovarojen siirrosta palvelun ulkopuolelle veloitamme ainoastaan lohkoketjukohtaisen siirtokulun, joka määräytyy siirtohetken markkinatilanteen mukaisesti.

Tärkeää tietoa riskeistä ja tuotoista

Kvarn X -palvelu (“Palvelu”) on Kvarn Capital Oy:n (”Yhtiö”) tarjoama virtuaalivaluutan välitys- ja säilytyspalvelu. Yhtiö on lain tarkoittama rekisteröity virtuaalivaluutan tarjoaja (VASP), jonka toimintaa valvoo Finanssivalvonta (FIN-FSA). Kaikki Palvelun markkinointiin liittyvät lausunnot ovat vain ennusteita ja arvioita tulevasta kehityksestä eikä niitä tule käsittää tarjouksena tai kehotuksena tehdä osto- tai myyntipäätöksiä eikä muuksi kehotukseksi sijoitustoimenpiteisiin mistään sijoituskohteesta. Palvelu ei sisällä miltään osin sijoitusneuvontaa eikä mitään Yhtiön viestintää tule tulkita sijoitussuositukseksi. Palvelun markkinoinnissa käytetyt tiedot perustuvat luotettavina pidettyihin lähteisiin mutta niiden tarkkuutta, täydellisyyttä tai virheettömyyttä ei voida taata.

Palvelun markkinoinnin yhteydessä esitetyt mielipiteet, tulkinnat tai arviot heijastavat julkaisupäivänä tehtyä arviota ja niitä voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Virtuaalivaluuttoihin sijoittamiseen sisältyy aina huomattavia riskejä, ja on mahdollista, että sijoituksesi arvo voi laskea tai että saat vähemmän tuottoa kuin odotit tai pääoma voidaan menettää kokonaan. Yhtiö ei ole vastuussa mistään taloudellisista menetyksistä tai muista tappioista, jotka voivat johtua Palvelun käytöstä tai markkinoinnista. Muista myös, että sijoittaminen virtuaalivaluuttoihin voi olla sopivaa vain tietyille henkilöille, joten varmista ennen sijoittamisen aloittamista, että olet ymmärtänyt virtuaalivaluuttasijoittamiseen liittyvät riskit ja että se sopii sinulle ja omiin taloudellisiin tavoitteisiisi.