30.4.2024
I

Osallistu kevään arvontaan - Pääpalkintona 10 kpl SOL-tokeneita!

Arvomme 10 kpl SOL-tokeneita ja 10 kpl elokuvalippuja kevään arvontaan osallistuneiden kesken.

Miten osallistun arvontaan?

Kaikki asiakkaat, jotka ovat tehneet vähintään 30 osto- ja/tai myyntitapahtumaa toukokuussa, osallistuvat automaattisesti arvontaan. 

Kampanja kestää koko toukokuun 1.-31.5.2024, ja osallistuaksesi sinun tulee suorittaa vähintään 30 kauppaa osallistumisaikana – noin yksi osto-/myyntitapahtuma päivässä. 

Kauppatapahtumien määrän ollessa osallistumisaikana vähintään 30, jokainen osto-ja myyntitapahtuma toimii arpalippuna: mitä enemmän kauppatapahtumia teet, sitä suurempi mahdollisuus voittaa!

Esimerkki 1: Teet 20 ostoa ja 10 myyntiä valitsemillasi kryptoilla (yht. 30 kauppaa). Tällöin sinulla on arvonnassa 30 arpalipuketta.

Esimerkki 2: Teet 28 ostoa ja 18 myyntiä valitsemillasi kryptoilla (yht. 46 kauppaa). Tällöin sinulla on arvonnassa 46 arpalipuketta.

Esimerkki 3: Teet 14 ostoa ja 13 myyntiä valitsemillasi kryptoilla. Tällöin et ole arvonnan piirissä, sillä kauppatapahtumien lukumäärä on vain 27 kpl.

Houkuttelevat palkinnot:

  • Pääpalkintona: 10 kpl SOL-tokeneita (arvotaan 1 kpl SOL-token erissä)
  • 10 kpl Finnkinon elokuvalippuja, arvo 10 euroa kappale (arvotaan 2 kpl lipun erissä)

Tietoa arvonnasta: Arvonta suoritetaan 10.6.2024 mennessä ja arvonnan voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. SOL-tokenit lähetetään voittajien Kvarn X -salkkuun ja leffaliput postitetaan annettuun osoitteeseen. Tutustu arvonnan tarkempiin sääntöihin alta.

Säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä:

Kvarn Capital Oy

Eteläesplanadi 24 A 

00130 Helsinki

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Kvarn X:n asiakkaat.

Arvontaan eivät saa osallistua arvonnan toteuttamiseen osallistuneet järjestävän yrityksen ja arvonnan toteuttavan yrityksen työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus ilman erillistä ilmoitusta jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset arvontaan, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on vähintään 30 kauppatapahtuman toteuttaminen Kvarn X -palvelussa 1.5.-31.5.2024 välisenä aikana. Kukin kauppatapahtuma toimii arvonnassa arpalipukkeena osallistumiskelpoisuuden täyttyessä (vähintään 30 osto- ja/tai myyntitapahtumaa). 

Esimerkiksi tekemällä 30 kauppaa osallistumisaikana, on osallistujalla käytössään 30 arpalipuketta. Tekemällä 35 kauppaa osallistumisaikana, on osallistujalla käytössään 35 arpalipuketta jne. Osallistumisaikana alle 30 kauppaa tehneet eivät täytä osallistumiskelpoisuutta eivätkä siten ole oikeutettuja osallistumaan arvontaan.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden perusteella tekemiä päätöksiä.

3. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 1.5-31.5.2024, ellei toisin ilmoiteta. Osallistumisajan ulkopuolella tehtyjä osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.

4. Osallistuminen

Arvontaan ei tarvitse erikseen osallistua. Asiakas, joka täyttää arvonnan osallistumiskelpoisuuden osallistuu automaattisesti arvontaan.

5. Palkinnot

Osallistujien kesken arvotaan kymmenen (10) SOL-tokenia sekä 10 Finnkinon elokuvalippuja. 

Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa, muuttaa rahaksi tai siirtää toiselle henkilölle. Palkinnot luovutetaan voittajille erikseen ilmoitettuna aikana arvonnan suorittamisen jälkeen. SOL-tokenit siirretään voittajien Kvarn X -salkkuun ja elokuvaliput postitetaan annettuun osoitteeseen. Postitse toimitettavat palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

6. Arvonta

Arvonta suoritetaan 10.6.2024 mennessä.

Kvarn Capital Oy järjestää arvonnan, arpoo voittajan ja ilmoittaa voittajille henkilökohtaisesti sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta arvontaan osallistuvan asiakkaan ilmoittamilla yhteystiedoilla kahden viikon kuluessa arvonnasta, Kvarn Capital Oy arpoo uuden voittajan. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa uudesta arvonnasta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota.

Kukin osallistuja voi voittaa enintään yhden palkinnon. Jos sama henkilö arvotaan useamman kuin yhden kerran, arvotaan uusi voittaja.

Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä.

Järjestäjä suorittaa palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.

7. Järjestäjän vastuu

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista painovirheistä, osallistujien yhteystiedoissa olevista virheistä taikka tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa, palkinnon vastaanottamisessa tai sen käyttämisessä.

Edellä mainitut vastuunrajoitukset eivät rajoita sellaista korvausvelvollisuutta, jota ei voida poissulkea tai rajoittaa kuluttajansuojalainsäädännön, tuotevastuulain tai muun pakottavan lainsäädännön nojalla.

8. Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään arvonnan toteuttamiseksi, yhteyden ottamiseksi voittajiin ja palkintojen toimittamiseksi soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Rekisterinpitäjänä toimii Kvarn Capital Oy, joka vastaa arvonnan toteuttamisesta. Lisätietoa Kvarn Capital Oy toteuttamasta henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi saat tietosuojaselosteesta.

9. Immateriaalioikeudet

Oikeudet arvonnan toteuttamisessa käytettyyn materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat Järjestäjälle. Kaiken arvontaan liittyvän materiaalin käyttö on kielletty ilman Järjestäjän kirjallista etukäteislupaa.

10. Sääntöjen muutokset ja tulkinta

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.