27.9.2023
I
Tiedotteet

Kvarn Capital julkaisi uuden kaupankäynti- ja välityspalvelun kryptosijoittajille

Kvarn X on ammattitason kaupankäynti- ja välityspalvelu kryptosijoittajille. Palvelu on suunnattu kaikille kryptovaluutoista kiinnostuneille sijoittajille henkilöasiakkaista instituutiotason asiakkaisiin. Kvarn Capital Oy on saanut Suomen Finanssivalvonnan myöntämän rekisteröinnin toimia virtaalivaluutan tarjoajana (VASP), joka mahdollistaa uuden Kvarn X-palvelun avaamisen. 

Kaupankäynti: Kvarn X-palvelu mahdollistaa kaupankäynnin yli 20 eri tokenilla, tarjoten Pohjoismaiden laajimman kryptovaluuttavalikoiman. Tarjoamme kilpailukykyisen ja läpinäkyvän hinnoittelun ja ammattitason likviditeetin sekä toimeksiantojen toteutuksen. Tunnistautuminen palveluun onnistuu helposti ja luotettavasti verkkopankkitunnuksilla. Rahansiirrot palveluun tapahtuvat helposti ja reaaliaikaisesti.

Raportointi: Kvarn X tarjoaa käyttäjilleen kattavan raportointijärjestelmän, joka sisältää tapahtumaraportit toimeksiannoista, raportit omistuksista ja sijoitusten arvonkehityksestä, sekä veroraportit ja kirjanpidon raportit. Lisäksi palvelussa on mahdollista räätälöidä raportteja sijoittajan henkilökohtaisen tarpeen mukaan.

Säilytys: Turvallisuus on yksi Kvarn X-palvelun keskeisimmistä elementeistä. Kvarn Capital tarjoaa varojen turvallisen siirron ja säilytyksen, sääntelynmukaisen asiakasvarojen eriyttämisen ja johtavan instituutiotason säilytysteknologian. Säilytysteknologiakumppanimme kryptovarojen säilytyksessä on alan johtava palveluntarjoaja Fireblocks. Palvelu tukee laajasti eri tokeneita.

Kvarn Capital Oy:n toimitusjohtaja Antti Pirinen korostaa virtuaalivaluuttarekisteröinnin ja Kvarn X-palvelun merkitystä:

"VASP-rekisteröintimme ja Kvarn X-palvelumme lanseeraus vahvistaa asemaamme luotettavana ja säänneltynä toimijana kryptosektorilla. Se kertoo myös sitoutumisestamme korkeisiin turvallisuusstandardeihin, asiakkaiden varojen suojaukseen ja avoimuuteen. Haluamme olla etulinjassa, kun kyseessä ovat ammattimaisten sijoittajien tarpeet, ja Kvarn X-palvelu on jälleen uusi askel tässä tärkeässä tehtävässämme."

Lue lisää Kvarn X -palvelusta täältä

Lisää tietoa Kvarn Capitalin toiminnasta, tuotteista ja palveluista löydät yhtiön verkkosivuilta tai jättämällä yhteydenottopyynnön varainhoitajillemme. Kvarn julkaisee säännöllisesti ajankohtaista ja mielenkiintoista kryptotoimialaan ja -sijoittamiseen liittyvää tietoa, artikkeleita ja analyysia. Tilaa Kvarn Pulse -julkaisu sähköpostiisi täältä.

Lisätietoja

______________________________________________________________________________

Antti Pirinen

Toimitusjohtaja

Kvarn Capital Oy

Lisätietoa Kvarn X -palvelusta ja Kvarnin toiminnasta saat varainhoitajiltamme:

Kimmo Vuorinen

Head of Wealth Management

Kvarn Capital Oy

+358 (0)50 549 4995

kimmo.vuorinen@kvarncapital.com

Tuomas Maksimainen

Wealth Manager

Kvarn Capital Oy

+358 (0)50 385 5870

tuomas.maksimainen@kvarncapital.com

Kvarn X-palvelu (“Palvelu”) on Kvarn Capital Oy:n (“Yhtiö”) tarjoama virtuaalivaluutan välitys- ja säilytyspalvelu. Yhtiö on lain tarkoittama rekisteröity virtuaalivaluutan tarjoaja (VASP), jonka toimintaa valvoo Finanssivalvonta (FIN-FSA). Kaikki Palvelun markkinointiin liittyvät lausunnot ovat vain ennusteita ja arvioita tulevasta kehityksestä eikä niitä tule käsittää tarjouksena tai kehotuksena tehdä osto- tai myyntipäätöksiä eikä muuksi kehotukseksi sijoitustoimenpiteisiin mistään sijoituskohteesta. Palvelu ei sisällä miltään osin sijoitusneuvontaa eikä mitään Yhtiön viestintää tule tulkita sijoitussuositukseksi.

Virtuaalivaluuttoihin sijoittamiseen liittyy aina huomattavia riskejä, ja on mahdollista, että sijoituksesi arvo voi laskea tai että saat vähemmän tuottoa kuin odotit tai pääoma voidaan menettää kokonaan. Yhtiö ei ole vastuussa mistään taloudellisista menetyksistä tai muista tappioista, jotka voivat johtua Palvelun käytöstä tai markkinoinnista. Muista myös, että sijoittaminen virtuaalivaluuttoihin voi olla sopivaa vain tietyille henkilöille, joten varmista ennen sijoittamisen aloittamista, että olet ymmärtänyt sijoittamiseen liittyvät riskit, ja että sijoittaminen sopii sinulle ja omiin taloudellisiin tavoitteisiisi.