23.12.2023
I
Tiedotteet

Kvarn Capital vahvistaa asiantuntijatiimiään – Jesse Hämäläinen vastaamaan systemaattisten sijoitustrategioiden kehittämisestä

Tiedote

Kvarn Capital vahvistaa asiantuntijatiimiään – Jesse Hämäläinen vastaamaan systemaattisten sijoitustrategioiden kehittämisestä

Helsinki, 21.12.2023 - Jesse Hämäläinen on nimitetty Kvarn-konsernin Quantitative Developeriksi, tuoden mukanaan syvällisen asiantuntemuksen ja laajan kokemuksen systemaattisten sijoitusstrategioiden parista eri omaisuusluokissa ml. kryptovarat.

Ura Ilmarisen Alpha-tiimissä

Jesse Hämäläinen siirtyy Kvarn Capitalin palvelukseen eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen Alpha-tiimistä, jossa hän oli keskeisessä roolissa systemaattisten strategioiden tutkimuksessa, kehittämisessä ja portfolion rakentamisessa. Kokemuksensa myötä hänellä on vahva asiantuntemus kvantitatiivisten menetelmien soveltamisesta absoluuttisen tuoton strategioiden luomiseen. 

Uudet haasteet Kvarn Capitalissa

Kvarn Capitalissa Jesse vastaa systemaattisten strategioiden kehityksestä sekä salkunhoidosta, keskittyen erityisesti uusiin systemaattisten sijoitusstrategioiden rahastotuotteisiin kryptovarojen alalla. Hänen osaamisensa ja kokemuksensa tuovat uutta syvyyttä yhtiön tuotekehitykseen ja auttavat Kvarn Capitalia tarjoamaan entistä monipuolisempia ja tehokkaampia sijoitusvaihtoehtoja asiakkailleen. 

Edelläkävijä kryptovarojen rahastotuotteiden kehittämisessä

Kvarn Capitalin tavoitteena on olla eurooppalainen edelläkävijä edistyksellisten säänneltyjen sijoitusratkaisujen kehittäjänä, jotka hyödyntävät systemaattisia strategioita kryptovaluuttamarkkinoilla. Tämän tavoitteen saavuttamisessa Jessen rooli ja osaaminen on tärkeässä asemassa. Jessen liittymisen myötä Kvarn Capital vahvistaa asemaansa modernin varainhoidon ja kryptovarojen edelläkävijänä. 

Kvarn Capitalin kasvun ja kehityksen jatkumo

"Jesse Hämäläisen liittyminen tiimiimme on merkittävä askel Kvarn Capitalin kasvussa ja kehityksessä," sanoo Joonas Järvinen, Kvarn-konsernin sijoitustoiminnasta vastaava johtaja. "Hänen syvällinen ymmärryksensä ja kokemuksensa kvantitatiivisista strategioista ja edistyksellisistä kaupankäyntistrategioista kryptovaroilla ovat arvokkaita, kun tavoittelemme yhä innovatiivisempia ja tehokkaampia tapoja palvella asiakkaitamme."

Kvarn Capital toivottaa Jesse Hämäläisen lämpimästi tervetulleeksi tiimiin!

Lisätietoja antaa:

Joonas Järvinen, CIO

Kvarn Capital Oy

joonas.jarvinen@kvarncapital.com

Kvarn Capital

Kvarn Capital on näkemyksellisen sijoittamisen kumppanisi, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen innovatiivisia ja säänneltyjä sijoitusratkaisuja. Yhtiö keskittyy kehittyneisiin systemaattisiin strategioihin ja pyrkii olemaan edelläkävijä innovatiivisten sijoitustuotteiden kehittämisessä erityisesti kryptosektorilla.