6.6.2024
I
Tiedotteet

Kvarn Capital vahvistaa tiimiään – Janne Ikola johtamaan yhtiön kansainvälistä kasvua

Kvarn Capital vahvistaa tiimiään – Janne Ikola johtamaan yhtiön kansainvälistä kasvua

Helsinki, 6.6.2024 - Janne Ikola on nimitetty Kvarn-konsernin Chief Growth Officeriksi, tuoden mukanaan syvällisen asiantuntemuksen ja laajan kokemuksen niin skaalautuvan kasvun rakentamisesta, Web3-sektorista, AI-pohjaisten ratkaisujen kehittämisestä kuin lohkoketjupohjaisesta sijoittamisesta hajautetun rahoituksen avulla.

Ura markkinoinnin ja teknologian parissa

Jannella on yli 20 vuoden kokemus kasvun rakentamisesta ja liiketoiminnan skaalaamisesta markkinoinnin ja digitaalisten teknologioiden avulla. Hän on toiminut vastuullisissa liiketoiminnan vetäjän rooleissa suuremmissa markkinointitoimistoissa kuin myös pienissä start-upeissa. Janne siirtyy Kvarnille perustamansa AI-työkaluja kehittävän yrityksen vetäjän roolista tuoden mukanaan vahvaa AI-teknologian osaamista. Janne on yksi Pohjoismaiden hajautetun rahoituksen (DeFI) ja Web3 -sektorin pioneereistä. Janne on tehnyt aktiivista kryptovara- ja lohkoketjupohjaista sijoittamista liki 10 vuotta sekä perustanut Suomen aktiivisimman ja laajimman hajautetun rahoituksen yhteisön DeFi-Suomen.

Uudet haasteet Kvarn Capitalissa 

Uudet yhteisölliset ja Web3-natiivit sijoituskohteet, maksaminen ja muut lohkoketjupohjaiset palvelut ovat tulossa voimakkaasti osaksi jokapäiväisiä digitaalisia palveluita. Kvarn Capitalissa Janne vastaa kansainvälisen kasvun rakentamisesta, kasvustrategian kehittämisestä ja toteutuksesta. Janne on keskeisessä roolissa Kvarn X -palvelun kehittämisessä Euroopan kiinnostavimmaksi ja edistyneimmäksi täyden palvelun moderniksi sijoitusalustaksi. Hänen osaamisensa ja kokemuksensa hajautetun rahoituksen ja Web3 -maailmasta tuovat myös uutta syvyyttä yhtiön tuotekehitykseen ja auttavat Kvarnia tarjoamaan entistä monipuolisempia ja tehokkaampia sijoitusvaihtoehtoja asiakkailleen.

Kokonaisvaltaiset kryptosijoittamisen tuotteet ja palvelut yksityissijoittajista instituutioihin - Asiakas aina keskiössä

Kvarn X -palvelu tarjoaa Pohjoismaiden laajimman token-valikoiman ja kehittyneet kaupankäyntitoiminnallisuudet. Ammattimainen toimeksiantojen toteutus  ja instituutiotason likviditeetti (matalimmat spreadit) takaavat asiakkaille aina parhaan mahdollisen hinnan. Staking-palvelumme tarjoaa houkuttelevia lisätuottomahdollisuuksia. Kvarn X tarjoaa lisäksi toimialan laadukkainta, ymmärrettävää asiantuntijasisältöä sijoittamisen tueksi. Yhteistyömme alan johtavien palveluntarjoajien ja teknologiakumppanien kanssa mahdollistaa sijoittajaystävälliset ja asiakaslähtöiset palvelut.

Kvarn Capitalin kasvun ja kehityksen jatkumo

"Jannen liittyminen tiimiimme on merkittävä askel Kvarn Capitalin kasvussa ja kehityksessä," sanoo Joonas Järvinen, Kvarn-konsernin sijoitustoiminnasta vastaava johtaja. "Hänen kokemuksensa ketterän kasvun rakentamisesta ja skaalauksesta, hajautetun rahoituksen osaaminen, ymmärrys tekoälyn ja teknologian roolista yhtiön kasvun mahdollistajina, sekä vahva strateginen ajattelu ja osaaminen on keskeisessä roolissa kun tavoittelemme yhä innovatiivisempia ja tehokkaampia tapoja palvella asiakkaitamme Euroopassa".

Kvarn Capital toivottaa Janne Ikolan lämpimästi tervetulleeksi tiimiin!

Lisätietoja antaa:

Joonas Järvinen, CIO Kvarn Capital Oy

joonas.jarvinen@kvarncapital.com