20.2.2023
I
Tiedotteet

Yhtiötiedote 20.02.2023

Kvarn Capital tarjoaa säännellyt kryptosijoittamisen palvelut ammattimaisen sijoittajan tarpeisiin

Kvarn Capital on ammattimaisen varainhoidon tarpeisiin vastaava kryptosijoittamisen asiantuntijakumppani. Kvarn tuo voimakkaasti kasvavalle alalle perinteiset, säännellyt sijoitustuotteet, henkilökohtaisen palvelun ja mahdollistaa tehokkaan hajautuksen kryptosektorille osana asiakkaan vaihtoehtoisten sijoitusten strategiaa.

Kryptotoimialan viime vuosien nopea kehitys varhaisen vaiheen spekulatiivisesta omaisuusluokasta kohti vakiintuneempaa, vahvat teknologiset fundamentit omaavaa toimialaa on herättänyt ammattimaisten sijoittajien mielenkiinnon. Perinteiset toimijat kuten esimerkiksi BNY Mellon, JP Morgan ja Brevan Howard ovatkin tulleet mukaan toimialalle, mahdollistaakseen asiakkailleen pääsyn nopeasti kasvavalle markkinalle. Pohjoismaista on kuitenkin tähän asti puuttunut toimija, joka pystyisi tarjoamaan ammattimaisen sijoittajan vaativiin tarpeisiin soveltuvia varainhoidon ratkaisuja. Tähän tarpeeseen Kvarn Capital vastaa. Kvarn Capital Oy:n toimitusjohtaja Antti Pirinen korostaakin, että Kvarn on syntynyt asiakkaiden tarpeesta:

"Kryptosektorin sijoitustuote- ja palvelutarjooma on Pohjoismaissa edelleen hyvin suppeaa ja keskittynyt pääosin vähittäisasiakkaille suunnattuihin kaupankäyntipalveluihin. Meidän tulokulmamme on erilainen. Lähestymme toimialaa perinteisen varainhoidon näkökulmasta, jossa allokaatioajattelu, riskienhallinta ja sijoittajan kannalta oikeanlaiset, säännellyt tuotteet ovat avainasemassa. Meidän tehtävämme on toimia mahdollistajana ja avata ammattimaisesti toimivalle sijoittajalle uuden omaisuusluokan sijoitusmahdollisuudet", Pirinen kommentoi.

Kvarnin toiminta nojaa vahvasti yrityksen arvoihin, asiantuntijuuteen ja henkilökohtaiseen palveluun. Kvarnin toimintafilosofiassa asiakas on aidosti toiminnan keskiössä ja ymmärrys ammattimaisen sijoittajan tarpeista ja vaatimuksista ohjaa yhtiön toimintaa.

Yhtiön strategiassa yhtenä keskeisenä osana on olla omalla toiminnallaan edistämässä sääntelyn mukaista toimintaa ja uusien säänneltyjen tuotteiden ja palveluiden kehittämistä osana Kvarnin tuotetarjoomaa. Nopeasti kehittyvä toimiala avaa mielenkiintoisia uusia sijoitusmahdollisuuksia, joiden hyödyntämisessä oikein laadittu sijoitusstrategia ja sektorin ominaispiirteet huomioiva riskienhallinta ovat avainasemassa. Kvarn tuo asiakkaidensa käyttöön myös edistyneet sijoittamisen ja raportoinnin työkalut, jotka on tehty vastaamaan ammattimaisen sijoittamisen vaativiin tarpeisiin.

Menestyksekäs ja pitkäjänteinen toiminta erityistä osaamista vaativalla toimialalla edellyttää vahvaa tiimiä, jossa yhdistyy perinteinen sijoitustoiminnan ja varainhoidon osaaminen, kryptosektorin asiantuntijuus sekä ymmärrys markkinasta ja sen ominaispiirteistä. "Voin vilpittömästi todeta, että olemme onnistuneet tiimin rakentamisessa äärimmäisen hyvin. Meiltä löytyy vahvaa osaamista ja kokemusta perinteisen finanssiliiketoiminnan ja varainhoidon saralta, kansainvälisesti korkeatasoista kryptotoimialan osaamista sekä nöyryyttä oppia uutta ja kehittyä voimakkaasti kasvavan toimialan edelläkävijäksi", Pirinen toteaa.

Lisää tietoa Kvarn Capitalin toiminnasta, tuotteista ja palveluista löydät yhtiön verkkosivuilta tai jättämällä yhteydenottopyynnön varainhoitajillemme. Kvarn julkaisee säännöllisesti ajankohtaista ja mielenkiintoista kryptotoimialaan ja -sijoittamiseen liittyvää tietoa, artikkeleita ja analyysia. Tilaa Kvarn Pulse -julkaisu sähköpostiisi täältä.

Lisätietoja

Antti Pirinen

Toimitusjohtaja

Kvarn Capital Oy

+358 (0)40 555 3573

antti.pirinen@kvarncapital.com

Petteri Wilenius

Talousjohtaja

Kvarn Capital Oy

+358 (0)44 207 9696

petteri.wilenius@kvarncapital.com